FAQ

Als u zich bij inschrijving met drie werken aanmeldt en daarvoor heeft betaald, kan u met maximaal drie werken meedoen.
U hoort ter plekke of uw werk doorgaat naar de 2e selectieronde.
Mail uw vraag naar info@zomerexpo.nl en wij geven u zo snel mogelijk informatie.
Helaas kunt u alleen meedoen als u beschikt over een computer, internet of een emailadres. Schriftelijke inzending is vanwege organisatorische redenen niet mogelijk.
Nee, de keuze van de jury is definitief en bindend.
De tentoonstelling vindt plaats in de zomermaanden van 2013 in het Gemeentemuseum Den Haag
Direct na de jurering zal u worden verzocht de werken die niet zijn geselecteerd weer mee terug te nemen.
Ja, hierin worden alleen de gekozen werken voor de tentoonstelling gepubliceerd. De catalogus wordt te koop aangeboden in het Gemeentemuseum Den Haag. Die zal te koop zijn in de winkel van het Gemeentemuseum Den Haag.
Elke kunstenaar betaalt 25 euro per kunstwerk om mee te doen aan de voorrondes, met een maximum van drie kunstwerken.
U kunt meedoen onder een pseudoniem, maar alleen door ook onder die naam te registreren en het aanmeldformulier daarmee in te vullen.
Nee, een vriend kan zich niet via u aanmelden. Het is wel mogelijk onder zijn of haar eigen naam mee te doen. Elke kunstenaar moet zijn eigen aanmelding zelf hebben goedgekeurd en betalen.
Nee, helaas is dat niet mogelijk. Als u zich heeft aangemeld, kunt u niet meer van dag of tijdstip veranderen.
We ontvangen bij voorkeur kunstwerken die niet ouder zijn dan 2 jaar.
Als u zich inschrijft bent u ingedeeld in een ronde die ongeveer twee uur duurt. Als uw werk door de eerste selectie komt, moet u er rekening mee houden dat u in de vroege avond terug moet komen (of moet wachten) om te horen of uw werk in de tentoonstelling te zien zal zijn.
De maximale afmetingen zijn: schilderijen en foto's: breedte max. 200 cm, hoogte max. 200 cm (incl. lijst) en sculpturen: breedte max. 85 cm, diepte max. 45 cm en hoogte max. 200 cm . Het gewicht mag niet meer dan 100 kg zijn en moet zelf door deelnemers te vervoeren zijn.Voor de jurering wordt uw werk door een vrijwilliger van u overgenomen en vervolgens naar de jury gebracht. U begrijpt dat om die reden uw werk transporteerbaar moet zijn.
Natuurlijk kunt u meedoen met een abstracte interpretatie van het thema Aarde. Wij nodigen kunstenaars uit dit onderwerp op allerlei hedendaagse manieren te interpreteren.
Ja, dat kan. Daarvoor moet u opnieuw inloggen in de rechterkolom bij aanmelden. Dan klikt u in de linkerkolom op de stap 'Voeg minimaal een kunstwerk toe'. Als u deze stap aanklikt, kunt u tot drie maximaal kunstwerken aanmelden.
Nee, helaas is dat niet mogelijk. U betaalt via IDEAL of PayPal.
U kunt via onderstaande link meer informatie vinden over betaling via PayPal: www.paypal.nl Hier kunt u zich ook aanmelden.
Klik in de zwarte balk op aanmelden, in het rechter witte blokje, Login aanklikken. Inloggen met e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord. Aanmeldingen, daaronder de button Bekijk hier uw aanmeldingen aanklikken. U komt dan in menu bestellingen waar u in kunt bewerken. U ziet in de linkerkolom bij welke stap u gebleven bent, bijv: klik op Voeg minimaal één kunstwerk toe (maximaal drie kunstwerken) als u dat wilt uitbreiden/wijzigen…